My essence

Door veel mensen word ik omschreven als empathisch luisteraar, invoelend, betrokken, kritisch, rechtvaardig, respectvol, met humor en warm. Een ‘oermoeder’ zeggen ze wel eens. Een persoon waar je je direct veilig en geborgen bij voelt.

Achtergrond


Na vele jaren met plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik ontdekt dat mijn passie en kracht liggen in het inspireren, ondersteunen en faciliteren van mijn medemens. Als empathisch en aandachtig luisteraar ben ik er helemaal voor jou in onze ontmoetingen. Voor mijn coaching kan ik putten uit een enorme toolbox. In onze sessies selecteer ik hier intuïtief het ‘gereedschap’ uit dat wenselijk en nuttig is voor jou, op dat moment. Ik heb de Life Coach opleiding tot transformationeel coach gevolgd bij Nieuwe Dimensies. Verder heb ik me nader verdiept in verschillende coachtechnieken door middel van cursussen, workshops en trainingen. Ik zal me blijven ontwikkelen en blijven leren om het beste uit mezelf te halen om mijn cliënten het beste van mij te kunnen bieden.

Naast mijn werk ben ik in de eerste plaats moeder van twee prachtige puberkinderen, Milou en Justus. Ik woon samen met Gijs in het dorp Vleuten. Als mensen-mens haal ik veel plezier en voldoening uit alle activiteiten met mijn familie en vrienden. Ik bak graag. Niet op het niveau van HHB, maar ik maak een aardige cheesecake, worteltaart, chocoladetaart en appeltaart. Ik houd van lekker eten, liefst homemade, met een mooi glaasje erbij. Een mooi boek kan me ook bekoren. Isabelle Allende is een van mijn favoriete schrijfsters, maar ook Geert Kimpen, Yvonne Keuls, te veel om hier op t sommen. Ik hou ook erg van boeken voor persoonlijke groei; Gabrielle Bernstein, Paolo Coelho, Byron Katie, Brandon Bays, Brené Brown Ik heb van alles gelezen. Films kijk ik graag, liefst van de categorie “feel good”, maar ook prachtige verhalen als The Theory of Everything, The Remains of the Days, The Shawshank Redemption, of mooie docufilms. Reizen vind ik heerlijk. Steden, andere landen en culturen.

Mijn persoonlijke weg is er één geweest met veel omleidingen. Uiteindelijk ben ik op dit pad beland en voelt het voor mij alsof ik mijn missie ben gaan leven.

Wat onderscheidt mij:
• Mijn natuurlijke manier van aandacht geven ervaren mensen als heel prettig, warm, vertrouwd en veilig.
• Ik heb een empathisch vermogen dat mij in staat stelt me goed in te leven in jou en wat jij nodig hebt.
• Daarmee kan ik zonder oordeel kijken en voelen wat jou belemmert.

Mijn CV