Intuïtieve life coaching

Kies voor het leven van je dromen!

Ik hanteer een holistische coaching aanpak. Dit houdt in dat ik je hulpvraag in het in het licht van het geheel plaats. Dit geheel wordt gevormd door je denken, je fysieke lichaam, de omgeving en het energetische lichaam. Alle factoren kunnen van invloed zijn op je welbevinden.
Ik maak gebruik van onder andere: Gesprekstechnieken, Visualisaties, Meditatietechnieken, NLP, Voice Dialogue, Systeemopstelling, Mindfulness. Altijd met het doel verbinding te leggen met jouw essentie. Wat er vervolgens gebeurt, is voor iedere cliënt weer anders. Waarschijnlijk verras je jezelf! Zeker is, dat je iets unieks meekrijgt. Precies passend bij wie jij nu bent en bij wat jij nodig hebt om geïnspireerd en vol energie verder te kunnen.

Ervaar wie je in essentie bent en leef je droomleven! Verander de wereld en begin bij jezelf! We zijn zó gericht op onze buitenwereld, dat we helemaal vergeten zijn dat we pas echt kunnen zijn wie we in essentie zijn, als we bereid zijn naar binnen te gaan. Door stil te zijn en je te verbinden met je hart. De maatschappij waarin we leven is in toenemende mate extern gericht en steeds meer mensen zoeken weer naar een antwoord vragen zoals: wie ben ik eigenlijk? En wat wil ik eigenlijk? Wat maakt mij gelukkig? Ik richt mij op je innerlijke kracht en door me met jouw essentie te verbinden en daar aandacht aan te geven, maak ik jou bewust van die bron van liefde en kracht. In dit proces zal je helder worden, welk gedrag en strategieën je belemmeren om je leven naar tevredenheid te leven.

“Moet ik dan echt veranderen?” hoor ik vaak! Of ik hoor bij binnenkomst al “ik ga niet veranderen hoor”! In mijn optiek is een persoonlijk traject niet zo zeer een verandering maar een verrijking. Datgene wat al aanwezig is in je maar niet zichtbaar, voelbaar, waarneembaar, wordt ineens helder. Het effect ervan is voor anderen zichtbaar en die zien een verandering ten opzichte van wat je eerst van jezelf liet zien. Het traject wat wij aangaan, is dat ik met jou ga onderzoeken welke stukken dat zijn en daar aandacht aan geven. Eigenlijk voeg ik een stukje van jezelf toe, of nog beter eigenlijk zet ik de spotlight op een deel van jezelf wat in de schaduw stond. Je hebt misschien wel eens van de uitdrukking ‘wat je aandacht geeft, groeit’ gehoord. In mijn coaching krijg jij alle aandacht. Dat helpt je om inzicht te krijgen in je manier van denken en je bewust te worden van je gedragspatronen. Dat kan soms best confronterend zijn. Maar zo worden belemmeringen zichtbaar en daarmee makkelijker op te lossen. Zo worden je doelen en wensen helder en bereikbaar, en leef jij straks het leven van je dromen!

Start vandaag met het leven van je dromen! Ik ben graag jouw empathisch luisterend oor, je spiegel, je uitdager, je verbinder, je cheerleader, je inspirator en motivator. Ik geef aandacht aan jouw essentie. Daar verbind ik mij mee. Daardoor krijg jij de gelegenheid om weer je ware natuur te ervaren en te groeien & bloeien. Natuurlijk werk ik altijd op basis van wat voor jou past. We zijn tenslotte allemaal uniek. Ik doe dit vanuit mijn eigen essentie en mijn intuïtie.